Locaties

* De Kynologenclub Winterswijk en omstreken heeft haar clubgebouw en trainingsveld aan de Frerikshof 7 te Winterswijk. Hier worden de cursussen gegeven. Hieronder volgt een korte route beschrijving:

Routebeschrijving clubgebouw en trainingsveld

Routekaart_clubgebouw[1]

Vanuit de richting Groenlo
U rijdt tot aan de rotonde, u neemt de 3de afslag, u neemt daarna meteen de eerste weg rechts (bij Hotel Frerikshof) en direct links de parkeerplaats op

Vanuit richting Aalten
Op de eerste rotonde neemt u de 2de afslag, u volgt deze weg tot aan de 2de rotonde, op deze rotonde neemt u ook de 2de afslag, u rijdt tot aan 3de rotonde, u neemt de 2de afslag, u neemt daarna meteen de eerste weg rechts (bij Hotel Frerikshof) en direct links de parkeerplaats op.

Vanuit richting Kotten Oeding
U gaat de Rondweg-Zuid op tot aan de rotonde, op deze rotonde neemt u de 1e afslag (richting Groenlo). U rijdt verder tot de 2de rotonde, op deze rotonde neemt u de 2de afslag, u rijdt tot aan de 3de rotonde, u neemt de 2de afslag, u neemt daarna meteen de eerste weg rechts (bij Hotel Frerikshof) en direct links de parkeerplaats op.

Andere adres locaties:

* De ringtrainingen worden gehouden bij:
Café Den Tappen, Misterweg 211, 7109 BA Winterswijk-Miste

* Inschrijfavonden voor de cursussen worden gehouden bij: Eetcafé Doundrie, Misterweg 77, 7102 BG Winterswijk

* In het winterseizoen (half januari – eind maart) verzorgt de Kynologenclub de puppycursus en A-cursus in de Tuuntehal, Laan van Hilbelink 6, 7101 WG Winterswijk